Verzending, carpoolen voor pakketten

Als bewezen betrouwbaar distributiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat de goederen, in alle soorten en maten, met beleid afgeleverd worden bij uw klant. Natuurlijk heeft uw verzending een deadline maar uw pakket of pakketten mogen best met andere pakketten in een busje of wagen ‘carpoolen’.

Ook als het pakket niet voldoet aan de standaardafmetingen staan wij voor u klaar. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dat carpoolen van de verzendingen kent twee belangrijke voordelen:

  1. Milieuvriendelijk. Net als bij mensen die carpoolen geldt ook hier dat het milieuvriendelijk is omdat er minder kilometers gemaakt moeten worden.
  2. Voordelig. Minder kilometers betekent ook minder brandstofverbruik en minder tijd per pakje voor onze chauffeurs en dat voordeel is voor u.

Standaard pakketzendingen

Ook voor standaard pakketzendingen kunt u bij ons terecht. Uw wensen staan centraal, wij zorgen voor de juiste logistieke invulling. Wanneer het pakket voor 15.00 uur bij ons is aangemeld halen wij het dezelfde dag nog bij u op. Binnen 24 uur zal de zending afgeleverd worden in Nederland. Voor verzending naar het buitenland vertellen we u graag meer over een passend levertermijn.

Natuurlijk geldt ook voor onze verzendingen dat u mag rekenen op onze vier V’s:

Heeft u verzendingen die u graag zou uitbesteden, aarzel dan niet maar bel ons vandaag nog.