Opslag en Overslag; extra ruimte

Of het nu gaat om een kortere of langere periode, dat maakt ons niet uit. Al uw particuliere of zakelijke goederen staan bij ons veilig en droog.

Denk bijvoorbeeld aan palletopslag, inboedelopslag of ‘gewoon’ een huurruimte voor bijvoorbeeld uw archief of als plek voor uw machines of containers. Alles kan. Onze opslagruimte is verwarmd zodat zelfs extreme weersomstandigheden buiten niet van invloed zijn op de door u gestalde goederen.

Oplossingen op maat

Het maakt niet uit of u voor uw op- en / of overslag uitdaging 25 of 25.000 kilo aan producten wil herbergen, wij kunnen het aan. Door onze opslagcontainer-service kunnen wij uw inboedel zelfs bij u komen ophalen en op het gewenste moment weer afleveren. Onze ruimtes zijn flexibel te huren en in te delen naar uw eigen wensen. Dat noemen wij pas oplossingen op maat!

Natuurlijk geldt ook voor onze op- & overslag dat u mag rekenen op onze vier V’s:

Heeft u behoefte aan extra ruimte, bel dan vandaag nog met Oosterbaan Distributie. Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing dan heeft u niet alleen snel die extra ruimte maar ook de extra lucht die dat u biedt. 06 10682627.