Maart 2021

Jawel! Onze vernieuwde site staat online. Met deze site willen we u – en de rest van de wereld – laten zien waar onze 4 V’s voor staan, dat we plezier hebben in ons werk, maar bovenal dat het niet draait om de pakketten, verhuizingen, opslagen of webshops, maar om u. We denken met u mee en we denken voor u verder.

December 2020

In de week van 27 november begon de sales rond Black Friday en dat ging naadloos over in de Sinterklaasweek. Het was topdrukte bij Oosterbaan Distributie. Maar dat vinden wij helemaal niet erg. We houden wel van een uitdaging!

November 2020

In onze vier V’s; vakkundig, vriendelijk, veilig en verdraaid snel, noemen we ook onze V van veilig. Natuurlijk bedoelen we daarmee dat we met de grootste zorg omgaan met uw verzendingen en dat onze chauffeurs geen roekeloze wegpiraten zijn. Maar anno 2020 valt ook het mondkapje onder de categorie Veilig. Maar als het mondkapje dan toch moet, dan maar in stijl 🙂.

September 2020

Hoewel er voor onze klanten helemaal niets verandert is het hier achter de schermen een drukte van belang met een verandering. Vanaf 1 september gaat Oosterbaan Distributie door als BV. Toch weer een mooie mijlpaal.