Logistieke partner webshops

Ooit begon u met uw webshop vanuit een passie maar nu uw webshop een schot in de roos blijkt te zijn groeit het logistieke gedeelte u boven het hoofd. Bovendien, u vindt het ook eigenlijk helemaal niet leuk om hier mee bezig te zijn. Dan is het goed om te weten dat wij dit juist ontzettend leuk vinden en dus met veel plezier u die zorg uit handen nemen. Of het nu gaat om het ophalen van de pakketten op uw locatie en het afleveren bij uw klanten binnen de afgesproken tijd of dat u juist een ophaal- of afgiftepunt zoekt voor uw producten. We kunnen het allemaal.

Webshopdistributie: wat een uitkomst!

Wij nemen het complete logistieke proces van een webshop voor onze rekening. Naast het verzorgen van het algehele transport en de eventuele opslag bieden we ook nog de mogelijkheid om te fungeren als ophaal- of afgiftepunt voor uw goederen.

Ervaren koeriers = tevreden klanten

Webshopdistributie is de ideale oplossing wanneer u uw pakketten tijdig bij uw klanten wilt laten bezorgen. Daarnaast scheelt het u een hoop tijd en moeite wanneer u de logistieke afwikkeling uitbesteed aan een ervaren distributeur. Als webwinkelier ken u als geen ander het belang van een correcte logistieke afwikkeling van een aankoop. Een goede afhandeling van de levering zorgt voor tevreden klanten en dat kan weer resulteren in herhalingsaankopen en mond-tot-mondreclame. De hoogste tijd dus om dit goed te regelen!

Distributiepartner met een ‘click’

Bij Oosterbaan Distributie begrijpen we dat het spannend kan zijn om een deel van uw werk uit handen te geven. Bel ons om een – natuurlijk geheel vrijblijvende – afspraak te maken dan voelt u direct of er een ‘click’ is en dan kunnen we gelijk ook uw logistieke vraagstukken doornemen.

We helpen u graag op weg dus wilt u een prijs op maat neem dan contact met ons op, dan laten we van ons horen. Heeft u haast? Een beller is sneller. 06 10682627.