Koeriersdiensten Bel nu

Koeriersdiensten met net dat beetje extra

Koeriersdiensten zijn de specialisten bij uitstek als het gaat om het vervoeren van pakketjes binnen een deadline. Zo werken reguliere pakketvervoerders met andere levertijden dan koeriersdiensten als Oosterbaan Distributie. Ons streven is dat onze koerier binnen een half uur voor u onderweg is. Waar naartoe? Dat bepaalt u; binnen regio Haarlem, Nederland of zelfs Europa. U zegt het maar. Onze koeriers staan dag en nacht ter beschikking. De te vervoeren zendingen gaan bij een koeriersdienst niet in een vervoersnetwerk. Uw pakket of envelop wordt door de koerierdienst opgehaald en persoonlijk afgeleverd.

Bel vandaag nog met Oosterbaan Distributie als u een koerier zoekt die:

  • met spoed een zending kan ophalen of afleveren
  • kan vertrekken vanaf of rijden naar elk gewenst adres binnen Europa
  • uw pakket of envelop met zorg behandelt en veilig aflevert
  • net dat beetje extra biedt

Vakkundig en verdraaid snel

Onze koeriers komen zo snel mogelijk in actie nadat u ons heeft gebeld. Wij streven er altijd naar binnen 30 minuten een koerier onderweg te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij rijden altijd direct en exclusief voor u. Indien gewenst kunnen onze koeriers een VOG overhandigen zodat u net dat beetje extra zekerheid heeft. Blijft u toch graag ‘live’ op de hoogte? Dankzij ons Track & Trace volgsysteem kunt u precies zien waar de koerier is en hoe dicht hij bij de eindbestemming is.

Net dat beetje extra

Wij brengen uw zending snel en veilig van A naar B. Maar – indien nodig of gewenst – doen we net dat beetje extra. Bestaat uw pakket -bijvoorbeeld- uit meerdere kopieermachines die in verschillende kantoren of ruimtes moeten worden geplaatst dan doet onze koerier dit gewoon. We kunnen zelfs de oude kopieermachines weer meenemen. Net wat u wenst.

Verzendingen

Dacht u een koeriersdienst nodig te hebben maar denkt nu u dit heeft gelezen ‘Nee, ik wil een bedrijf dat mijn pakketten verzendt maar dat mag best met pakketten van anderen.’ Dan bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres. Kijk dan eens naar ons aanbod voor verzendingen.

Tarieven opvragen

We helpen u graag op weg dus wilt u een prijs op maat neem dan contact met ons op, dan laten we van ons horen. Heeft u haast? Een beller is sneller. 06 10682627.